Referenser

Visby Gärde

Uppdrag som kontrollansvarig åt HSB för att bygga 46 st bostadsrätter i Visby.

Visby Änga

Uppdrag som kontrollansvarig enligt PBL. Moderna lägenheter med radhuskänsla och hög standard i Visbys nya trevliga område Visby Ängar. Tre punkthus med fyra våningar och fem tvåvåningshus med lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök. Generösa ljusinsläpp, öppna planlösningar och fina balkonger och uteplatser. 75 p-platser för de boende.

Brf Sturebacken

Uppdrag som kontrollansvarig enligt PBL på Brf Sturebacken. 97 Lägenheter.

Brf Byxfickan

Uppdrag som kontrollansvarig enligt PBL på Brf Byxfickan, Kallhäll Centrum. Det blir ett tiovåningshus med 68 lägenheter.

Steninge Slottsby

Uppdrag som kontrollansvarig åt WOOD & HILL

Produktionschef - HSB

Uppdrag som produktionschef åt HSB att bygg ca 200 st bostadsrätter i projektet Tollare Hamnplan och Strand.

Produktionschef - Kobra

Uppdrag som produktionschef

Victoria Tower

Victoria Tower är 120 meter högt och är därmed Kistas högsta byggnad. Huset har 35 våningar och innehåller hotell med 300 rum, restaurang, konferensverksamhet och en skybar högst upp. De översta tio våningarna inrymmer också 5 000 kvadratmeter kontor. Vi har erfarenhet som KMA-samordnare i projektet.

Mall of Scandinavia

Mall of Scandinavia är Nordens största galleria. Anläggningen innehåller cirka 224 butiker och restauranger i tre plan på en total yta av 100 000 m². Gallerian inhyser även en stor biograf med totalt 1 800 platser i 11 salonger. Där har vi arbetat som Byggledare åt Unibail-Rodamco.

Förbifart Stockholm

Förbifart Stockholm är en ny motorvägsförbindelse för E4 genom västra Stockholm. Leden kommer att gå från dagens E 4/E 20 i Kungens kurva i söder till Häggvik norr om Stockholm. Största delen av vägen, drygt 17 av 21 kilometer går i tunnel. Vi har erfarenheter av HSQ specialist i projektet.

Stockholm Waterfront

Stockholm Waterfront är tre byggnader för kongressverksamhet, hotell och kontor, vid Klarabergsviadukten i centrala Stockholm. Här har vi erfarenhet av KMA-samordnare i projektet.